Divan Pub’lar Konsept Yeniledi... Hayattan Keyif Alan Genç Neslin Buluşma Noktası

  • 16 Ekim 2023 15:16

Divan Pub yepyeni bir bakış açısıyla şehrin en canlı noktalarına taşınıyor. ‘Eğlenmek isteyenlere, ağzının tadını bilenlere, rutinden sıkılanlara, içinden geldiği gibi davrananlara açıktır kapımız’ mottosu ile yola çıkan Publicans projesi Divan markasının Divan Pub’lar aracılığı ile genç kitlelere ulaşarak yeni nesil pub müdavimleri ve toplulukları oluşturma arzusunu yansıtıyor.


Divan Pub’lar Konsept Yeniledi... Hayattan Keyif Alan Genç Neslin Buluşma Noktası

Divan Grubu’nun son dönemde hayata geçirdiği en yenilikçi projelerinden biri olan “Publicans”, İstanbul'un gözde alışveriş ve eğlence merkezi Kanyon’da açılan Divan Pub’da düzenlenen neşeli bir davetle tanıtıldı. Divan Pub Kanyon’un açık alanında gerçekleşen geceye genç sanatçı Su Sonia şarkılarıyla renk kattı. DJ performansı eşliğinde geç saatlere kadar süren davete, Enis Arıkan, Şahika Ercümen, Pınar Hotiç ve Cem Pilevneli’nin yanı sıra iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasından ünlü isimler de katıldı.

Divan’ın uzman şeflerinin hüneriyle hazırlanan ve her zevke uyacak bir menü sunuluyor

Divan Pub’lar, Divan’ın uzman şeflerinin hüneriyle hazırlanan ve her zevke uyacak bir menü sunuyor. Misafirler, atıştırmalıkların ve paylaşımlı tabakların yanı sıra yerel lezzetlere ve uluslararası mutfağın en iyi örneklerinden imza kokteyllere ve zengin bar gamına uzanan menüsü ile öğle yemeği, akşam yemeği veya özel etkinlikleri için Divan Pub’ları tercih edebilecekler. Rahatlatıcı bir ortam yaratmak için özenle hazırlanan modern tasarımı ve hem iç mekân hem de açık hava oturma alanlarıyla Divan Pub’lar keyifli zaman geçirmeyi sevenler için ideal mekânlar olacak.